Welcome to Emina`s belly dancing forum! Feel free to discuss!
Hey Webmasters! New Photo Album Service Launched - Check it out!
ORIJENTALNI PLES Forum
Welcome to Emina`s belly dancing forum! Feel free to discuss!
|
||
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 7) |
| Author | Comment |
|
Emina
Aug 5, 05 - 1:58 PM |
Kako ste poceli?
Interesuje me, kako ste poceli da se bavite ovom vrstom plesa? Sta vas je navelo da, ovaj tako neobican ples, zavolite? Mene je privuklo to sto sam gledala trbusne plesacice na jednoj TV razglednici, emisiji o Egiptu,(davno davno bese),i...kad sam cula da to ima i u Beogradu, pozurila sam Da ga zaista zavolim i proucavam, naveli su me kontakti sa trbusnim plesacicama iz inostranstva, koje su mi nesebicno razotkrile pojedinosti o plesu i njegovim tajnama.
|
|
Sanja
Aug 6th, 2005 - 3:54 AM |
Ja sam nedavno pocela da se bavim trbusnim plesom. Volim ga zbog toga sto je jako zenstven. Privukla me je serija "O clone" ili "Zabranjena ljubav". Tu sam prvi put videla trbusne plesacice i jako mi se dopao njihov ples i kostimi.
|
|
Ana
Aug 7th, 2005 - 4:10 PM |
I na mene je serija "Zabranjena ljubav" imala uticaj.Mislim da je ona kod nas najvise uticala na dolazak trbusnog plesa. Koga god sam pitala svi kazu "Zabranjena ljubav"!Pre te serije ja nikada nisam videla trbusni ples. Svideli su mi se kostimi i zenstvenost. Nekako je sve bilo sjajno i sareno he he
|
|
Selma
Aug 10th, 2005 - 3:55 PM |
ja sam pocela sam trbusnim plesom prosle godine, i to na nagovor moje drugarice. Poslije mi se svidjelo i tako sam krenula u te vode. Zavoljela sam ga zbog pokreta koji su mi djelovali tako zenstveno i njezno da im ni ja a ni moj decko nismo mogli odoljeti!
|
|
ja
Feb 18th, 2006 - 6:14 PM |
ocajna sam riba...pa sam htela da se poboljsham...medjutim uglavnom dobrim ribama ovaj ples ide, mi shunute se muchimo...ali nekako se ipak poneshto i provali :) mrzi me da previse citam po internetu |
|
ja
Feb 18th, 2006 - 6:17 PM |
da ali ipak mi je bolje od ovoga, zao mi je shto ne mogu sve da razumem, ili mi se bar cini da ne rayumem sve. ali ipak bolje sam raspolozena i valjda sam se poboljsala ; ))) ponekad mi se dopada ideja da mogu da nastupam (mada daleko sam od toga, ali mogu da imam ideje), a nekad sam potpuno bleda sto se toga tice, nestane neka "harizma" ako ej imam. mada ko zna, mozda prestanem da idem, a mozda i ne. hvala sto ste mi omogucili ovo ispovedanje. |
|
Emina
Feb 19th, 2006 - 3:22 AM |
Zdravo Ja ,Eto, kako da ti drugacije pozelim dobrodoslicu na forum? Hm, ukoliko te ples razonodi i popravlja raspolozenje, zasto ne? Samo dalje! Ipak je bitno druziti se i malo se razdrmati. Mogu da ti kazem da je i meni dosta **** padalo na pamet da ostavim ples (20 godina pod "jarmom" plesa je ipak mnogo ), pa i ostavim na par meseci, ali onda uvidim da nisam nista time dobila, vec sam samo izgubila. Tih sat - dva razonode ionako nekako promakne.Samo da ova zima prodje, onda covek nekako ima i vise volje da igra! Pozdrav! Emina. |
bravenet.com