Welcome to Emina`s belly dancing forum! Feel free to discuss!
Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!ORIJENTALNI PLES Forum
Welcome to Emina`s belly dancing forum! Feel free to discuss!
|
||
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 9) |
| Author | Comment |
|
Emina
Aug 11, 05 - 10:48 AM |
Zabava ili umetnost?
Hajde da vas ohrabrim da i sami postavljate topice (naslove). Evo pitanja, mislim da je interesantno, kako vi vidite trbusni ples? Da li je to za vas rekreacija, zabava, umetnost, nacin prezivljavanja ili smisao zivota??? Da li je u nasoj sredini (Balkan) trbusni ples shvacen u pravom svom znacenju? Sta mislite o devojkama koje igraju u nocnim klubovima? Da li ste se sreli sa ljudima koji nemaju isto misljenje o ovom plesu kao vi? |
|
Ana
Aug 15th, 2005 - 7:59 AM |
Po meni, trbusni ples je pre svega umetnost.Nacin spajanja figura u koreografiju je umetnicko delo samo po sebi.
|
|
Jasna
Sep 3rd, 2005 - 12:12 AM |
I zabava i umetnost :) |
|
Selma
Sep 7th, 2005 - 5:00 PM |
Ja mislim da je trbusni ples zavodjenje.Igra zene, u kojoj ona osvaja muskarca.Ne uracunavam tu one igracice koje to rade samo da se dopadnu, vec mislim na one koje zele da osvoje, ako razumijete sta mislim. Ovo sam zakljucila na osnovu iskustva.Jedno vece smo gledali neke isjecke na TV-u gdje je bila i neka plesacica i svi smo(i muskarci i djevojke)gledali otvorenih usta.Taj ples, sta god on bio, kad ga plese prava plesacica,izgleda ko sto ono kazu:"cara ko zmija zabu"
|
|
Ivona
Oct 9th, 2005 - 8:20 AM |
Umetnost! Definitivno. Kada sam videla koliko truda treba da se ulozi u jednu koreografiju (da ne pricam o tome da treba imati ideju uopste) kazem umetnost sigurno! Ostalo nije ta vrsta plesa. Ne mogu se striptizete nazvati trbusnim plesacicama isto kao sto se vatrogasac ne naziva lekarom! |
|
Tina
Nov 30th, 2005 - 7:37 AM |
Trbusni ples iliti belly dance, je vrsta umetnosti!To je umece koje pokrece,usrecuje...Mada ima dosta i onih koji od trbusnog plesa prave striptiz.Zalosno... |
|
Selma
Nov 30th, 2005 - 11:56 AM |
E, jest. Ima puno onih koje kazu da "znaju" da igraju trbusni ples a u stvari misle na drmusanje viskom masnih naslaga. Bila je jedna koja je "igrala" tako da je nisam mogla gledati. Da sam na njenom mjestu, ja bih na striktnu dijetu i to visednevnu sa drmusanjem od po sat i po vremena na "mracnom i zatvorenom mjestu"... A jos kad vidim one "igracice" po klubovima...da ti muka dodje, sto je najgore nasi frajeri samo pilje u rasirene noge i sifone sto su ispali iz stegnutih grudnjaka, boli njih za trbusni ples!Jos ako je na uzdignutom podijumu, e tu se moze jos svasta nesto vidjeti.Pare u gace i hajd` kuci! E moje drage...zalosno
|
|
Ana
Nov 30th, 2005 - 3:29 PM |
O cemu mi ovde pricamo? Pa one se i ne ubrajaju u plesacice orijentalnog plesa. I ja mogu da kazem da sam doktor nauka ali me to ne cini doktorom nauka...Svako moze da prica svasta, ali kvalitet opstaje! |
|
beba
May 12th, 2006 - 1:14 PM |
da li ce neko raditi preko leta, tj drzati casove, hvala i pozdrav svima |
bravenet.com