ORIJENTALNI PLES Forum
Welcome to Emina`s  belly dancing forum! Feel free to discuss!

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 12)

Author Comment    
Ana

Oct 25, 05 - 3:14 AM
Kostim

Razmisljala sam o kupovini kostima za ples, gde se mogu naci i koje su cene?
Emina

Oct 29th, 2005 - 5:33 AM
Re: Kostim

Draga Ana,

Ne znam kakav kostim zelis da kupis, ali dobar i lep, a pre svega kvalitetan kostim se jedino moze kupiti u inostranstvu. Koliko ja znam.
Mnoge devojke (plesacice) prave kombinacije od marama sa "zveckalicama", pa tako same naprave nesto sto lici na kostim?!? To zavisi od tvoje platezne moci, koliko mozes da ulozis novca u kupovinu kostima.

Ako si bila u klubu "Sahrazad" na Terazijama, mogla si da vidis neke kostime koji se tamo prodaju (po astronomskoj ceni od 200 do 250 eura), ali po mom misljenju ti kostimi i nisu bas lepi(spicasti "krugovi" umesto grudnjaka sa floralnim ornamentom...pojas sa upadljivim kopcanjem...mnogo stras - trake kao ukrasa itd.) Za te pare u Turskoj mozes naruciti mnogo lepsi kostim.

Zato...sve zavisi od tvojih htenja ali i mogucnosti.
U Turskoj se mozes "dogovoriti" za cenu kostima pocetne cene od 300 dolara na 150 eura...ili cak i manje (zavisi koji kostim zelis)...

Evo ti neki linkovi, cisto da uporedis:

http://turkish-emporium.com/typesearch.php?Costumes&3__Professional

http://www.neckelmanns.com/id3.html

Mozes naruciti i "online" ako imas kartice...

Pozdrav!
Sanja

Nov 1st, 2005 - 2:07 AM

Eh ja sam od nih sto vezuju marame :( kad ne mogu da kupim kostim, a i mislim da ne igram toliko dobro da bih nosila kostim. Bilo bi smesno.
Emina

Nov 1st, 2005 - 2:16 AM

Zdravo Sanja!

Mi smo, izgleda, istovremeno na Forumu :)
Znas li ti koliko njih se pita "hocu li biti smesna u kostimu?", "znam li ja dovoljno dobro da igram?"...itd.
Na zalost, ne verujem da je veliki broj takvih koje sumnjaju u svoje "kvalitete". Kada bi mnoge bile takve kao ti, imali bi mi dobrih plesacica...

Nikad ne sumnjaj u sebe! Nisi na takmicenju, treba da uzivas u ovom plesu...
A..."odelo ne cini" plesaca.

Nastavi da igras i zabavljaj se!

Pozdrav!
Emina
Sanja

Nov 1st, 2005 - 2:21 AM

E jesmo! Bas mi je drago.
Igras li ti negde?
Emina

Nov 1st, 2005 - 2:28 AM

Upravo sam krenula da se "iskljucim" sa interneta...

Ne, trenutno ne nastupam nigde, mada su mi skoro ponudili da igram u "Seherezadi" ali nisam ozbiljno o tome razmisljala. Sada spremam plan za casove koje cu drzati i vise se bavim metodama poducavanja nego sopstvenom igrom. Mozda kasnije budem imala vise vremena...

Pozdrav!
Emina.

P.S.
Sada se stvarno "iskljucujem"
Emina

Dec 19th, 2005 - 10:24 AM

DEVOJKE! Uskoro ce se u TC MONDO ( Zarkovo)otvoriti prodavnica egipatske robe "Bazar Habiba". Otvaranje je zakazano za 23. decembar 2005. ( Petak), javicu vam u koliko sati. Mislim da ce tamo biti zanimljivih stvarcica...
Tina

Dec 25th, 2005 - 12:26 PM

Da li je neko isao u Bazar Habibi?Ima li kostima za belly dance?Kakvi su i koliko su?
Pozdrav!
Sanja

Dec 25th, 2005 - 4:48 PM

Cao, ja sam bila i bilo je super, ima kostima, bas su OK ali su "malo" skupi za mene, cene su oko 200 eura,ali izgledaju cool. Ima dosta nakita ali ne znam cene jer jos nisu ni oni znali, ima i marama, sve za ples, samo...cini mi se da je malo skupo. Rekli su da ce cene jos da "prilagode" sta god to znacilo. Ipak, vredi otici i videti, to su prave stvari, ima i lampi i stocica, svasta nesto...
Emina

Dec 25th, 2005 - 5:03 PM

Meni je zao sto nisam stigla da javim da je otvaranje bilo zakazano za 19 casova u petak, malo sam bila u zurbi jer sam to vece tamo i igrala. Bazar habiba je pocela sa radom i ima dosta lepih kostima za vise vrsta plesa, za Raks Sharqi, za Beledi, za Raks al Asaya, ima nakita, kao sto Sanja rece, ima muzike za ples, marama, salova itd. cene jos nisu 100% definitivne ali jesu malo visoke...za nasu plateznu moc naravno...
Ivona

Jan 27th, 2006 - 4:32 AM

Koji autobusi idu do te Bazarhabibe
Emina

Jan 29th, 2006 - 12:49 PM

Ide autobus 50, a za ostale ne znam, lako se nadje na karti.
Njihov sajt ima mapu na www.bazarhabiba.com pa tu pogledajte.

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  

Get your own FREE Forum today! 
Online Photo Albums   Email Forms   Free Web Tools   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com